top of page

Hi there!

Mijn naam is Indira Vaessen, positief psychologe gevestigd in Tilburg. Ik ben in 2021 afgestudeerd en ben sinds die tijd mezelf gaan ontwikkelen als psychologe op het gebied van preventie, welzijn en oplossingsgerichte psychologie. In mijn vrije tijd dans ik graag en houd ik ervan om verbinding op te zoeken met de lieve mensen om mij heen. 

  • LinkedIn
  • Instagram
WIN_20220128_13_43_45_Pro (2).jpg

"Blijf jezelf"

In het voorjaar van 2023 heb ik besloten om mijn eigen praktijk te starten: Vaessen Psychology. Een mooie stap om verder te groeien op het gebied van positieve psychologie en coaching. Ik heb affiniteit met het stimuleren van authenticiteit en interventies gericht op persoonlijke eigenschappen (Character Strengths)

 

Ik merk dat we veel bezig zijn met wat er van ons verwacht en verlangd wordt. Vaak is dit gekenmerkt door invloeden van buitenaf, waardoor het moeilijk is om dicht bij jezelf te blijven staan. "Blijf jezelf", werd er tegen mij als kind gezegd. Maar hoe doe je dat eigenlijk? En wie bén jij? Samen kunnen we zien hoe we jouw authenticiteit kunnen vinden bij het aangaan van uitdagingen, het oplossen van problemen of puur het stimuleren van groei als mens. 

 

Om jouw authentieke karakter in kaart te brengen en te laten zien, keren we samen naar binnen. Laten we kennis maken om te zien of we samen de verbinding kunnen opzoeken in jouw verhaal. 

bottom of page