top of page

Coaching

Om je te kunnen helpen bij jouw hulpvraag, bied ik coaching aan in de vorm van 1-op-1 gesprekken. Daarnaast kunnen we ook inzoomen op jouw sterke eigenschappen door middel van een coaching-pakket. Hieronder kun je zien welke vorm van coaching bij jou kan passen. Twijfel je, of wil je hier liever samen achter komen? Geen probleem!

Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

1:1 Coaching

Ik bied 1-op-1 coaching aan waarin we samen zullen inzoomen op jouw unieke verhaal. Als positief psychologe focus ik me op de sterke kanten die jij bezit die je kunnen helpen.

Uiteraard is er ruimte voor alle emoties, of ze nu positief of negatief zijn. Ik kijk met een oplossingsgerichte blik naar jouw hulpvraag.

Character Strengths Coaching

Ben je op zoek naar je sterke eigenschappen die jou kenmerken als mens? En ben je daarnaast op zoek naar betere toepassing van deze eigenschappen?

 

Coaching gericht op Character Strengths kan jou helpen om te zoeken welke positieve eigenschappen jij bezit en welke jij nog zou kunnen ontwikkelen.

We duiken samen in jouw lijst van eigenschappen, en ik bied je naderhand een portfolio aan met alle informatie voor komende uitdagingen.

bottom of page